Kategorit më të Popullarizuara

Disa nga kategorit më të popullarizuara ne faqe.

Restorante (Kafeteri, Pizeri, Fastfood…)

Shfleto

Mjekësi

Shfleto

Arsim (Shërbimet Arsimore, Kurse, Kopshte…)

Shfleto

Agjensi Udhëtimi

Shfleto

Reklamim&Media

Shfleto

Ndërtim& Shërbime Ndërtimi

Shfleto

Dyqane veshje Islame&Rrobaqepësi

Shfleto

Sport & Rekreacion (Kurse, Objekte Sportive, Skuadra Sportive..)

Shfleto

Kompjuterë & Telekomunikacion (Shërbime kompjuterike / IT, telekomunikacion)

Shfleto

Shëndet & Mirëqenie

Shfleto

Shitje me pakicë (Mishtore, Markete, Dyqane...)

Shfleto

Mjeke/ Infermiere Femër

Shfleto

Art (Dizajne, Dekore…)

Shfleto

Transporte& Shërbime për Automjete (Automjete me Qira, Autoshkolla, Automekanik…)

Shfleto

Biznese Prodhuese

Shfleto

Online Shopping

Shfleto

Qytetet më të Popullarizuara

Disa nga qytetet me më shume biznese te regjistruara ne faqe.

21 Biznese

Prishtinë

Shfleto
4 Biznese

Mitrovicë

Shfleto
5 Biznese

Prizren

Shfleto
7 Biznese

Pejë

Shfleto
3 Biznese

Ferizaj

Shfleto
4 Biznese

Gjilan

Shfleto
1 Biznese

Rahovec

Shfleto
1 Biznese

Drenas

Shfleto
1 Biznese

Lipjan

Shfleto
2 Biznese

Viti

Shfleto
1 Biznese

Deçan

Shfleto
2 Biznese

Skenderaj

Shfleto
3 Biznese

Fushë Kosovë

Shfleto
1 Biznese

Shtime

Shfleto
2 Biznese

Obiliq

Shfleto

Profesionet më të Popullarizuara

Disa nga profesionet më të shikuara ne faqe.

967 Shikime

Elektroinstalues, Hidroinstalues, Sanitari, Qeramik- Istref Qekaj

Shfleto
903 Shikime

Fasader- Jahë Morina

Shfleto
946 Shikime

Rrobaqepese

Shfleto
1150 Shikime

HandMade- Dhurata Kreative

Shfleto
874 Shikime

Kurs Privat- Mesim plotesues

Shfleto
369 Shikime

Moler Fasader Buzuku

Shfleto

Disa nga postimet e Fundit

Bizneset e shtuara së fundi

315

MuslimQueens

Biznesi ynë bën shitjen e veshjev...

Shaqir Igrishta +38349638048 Veshmbathje
0 Vlerësime
335

Online English Course-KS

Kurse te gjuhes Angleze me staf te ...

Rruga, Mehmet Graica, 045899637 Mesimi i gjuhes Angleze Online
0 Vlerësime
346

Hira Home

Perde, Tepih, Mbulesa dhe gjëra tj...

Rrethrrotullimi, rruga C +38344405099 Perde, Tepih, Mbulesa e shumë gjera tjera për shtëpi
0 Vlerësime
535

Hixhame per femra

Sunnet i Pejgamberit si dhe sherim ...

Rruga Bajram Kelmendi, Objekti nr 3... 049445299 https://m.facebook.com/ShehrijeGucatti/
0 Vlerësime
716

TianDe Kosova

Kompania TianDe, lider në tregun E...

Online 048161081 Kozmetik dhe shendetesi
0 Vlerësime
755

Imt Electro Instalim

Bejme instalimin e traktorave Imt

Shtime 044717663 https://www.facebook.com/GafurrMujotaa/
0 Vlerësime

Biznese Islame

Biznese Islame

Shitblerja sipas citateve te Kuranit

“O besimtarë, mos e përvetësoni pasurinë e njëri-tjetrit në mënyrë të palejueshme, përveç rastit kur ajo është tregti me pëlqim të dyanshëm.” (Nisa: 29)

Tregtia në mënyren e duhur

“Të dy, shitësi dhe blerësi, janë të lirë në zgjedhje para se të ndahen (gjatë tregtimit). Nëse ata të dy janë të sinqertë dhe ia sqarojnë të gjitha njëri-tjetrit, në tregtinë e tyre do të ketë bereqet. Nëse gënjejnë dhe fshehin diçka (ndonjë mangësi

Mund te beni rezervime permes faqes

Mund te beni rezervime permes faqes