• 046 165 117
  • #Obiliq Rruga Shkupi
  • #/
  • 0
  • 0 /10

AKSA-F Arsim (Shërbimet Arsimore, Kurse, Kopshte…)

Overview

Biznesi ynë ofron sherbime cilësore për fëmijët nga mosha 06 muaj deri 6 vjeçare si dhe qëndrim ditor dhe asistenc në detyra të fëmijëve të klasës së I deri në klasën e III

Location

Obiliq Rruga Shkupi , Obiliq

Comments & Reviews

You must be logged in to post comments.