• +383 44 200 196
  • #Hasan Prishtina, Obilić
  • 0 /10

Auto Shkolla VALI Transporte& Shërbime për Automjete (Automjete me Qira, Autoshkolla, Automekanik…)

Overview

Auto Shkolla VALI afteson klientet e saj per patent shofer te kategorise B. Kemi instruktor i cili eshte edhe imam njekohesisht dhe kemi instruktore e cila eshte e mbuluar(me hixhab) e cila i afteson femrat ne menyren me te mire te mundshme. Nuk do te zhgenjeheni me punen tone.

Location

Hasan Prishtina, Obilić, Obiliq

Comments & Reviews

You must be logged in to post comments.