• 044 121 619
  • #Rexhep Krasniqi, Prishtinë
  • #https://www.royaltravel-ks.com

Overview

Biznesi jone bën shitjen e biletave per te gjitha destinacionet e botes, dhe ekskluzivitet e ka Organizimin e Umra-s ( dmth viziten e vendeve te shenjta siç janë Mekka dhe Medina ).

Location

Rexhep Krasniqi, Prishtinë, Prishtinë

Comments & Reviews

This field has been disabled by the item owner.