Overview

Kompania TianDe, lider në tregun Europian dhe më gjerë me produkte 100% Bio dhe me produkte origjinale të brendëve më të njohura botërore vjen në Kosovë dhe dita ditës po shtohet një gamë e gjerë e produkteve të TianDe në plotesim të interesit të tregut Shqiptar ???????? dhe Kosovar ???????? . Cilësi dhe super kualitet i garantuar me produkte të certifikuara! Kemi produkte kozmetik dhe medicine alternative.

Location

Online , Prishtinë

Comments & Reviews

You must be logged in to post comments.