• 049353585
  • #Municipality of Mitrovica
  • 1
  • 0 /10

Overview

VIJA ARKITEKT është Studio e Arkitektures e themeluar në vitin 2014 ne Mitrovicë dhe operon në Kosovë dhe rajon. E përbërë prej stafit dhe bashkepunetorëve profesionistë ofrojmë shërbime duke filluar nga Projektimi, Mbikqyrja e deri te Ndërtimi.

Location

Municipality of Mitrovica, Mitrovicë

Comments & Reviews

You must be logged in to post comments.