Pages

Rreth Nesh


Es Selamu Alejkum, AJSBERG Është Formuar Nga Ideatorja Flaureta R.K Msc. Në Ekonomi Pranë Universiteti Të Kasimit ( Arabi Saudite ), IT Granit V Msc. Në Universitetin CESI Në Strasbourg ( Francë ) Dhe Delfina U.D Msc. Në Ekonomi Në UNHZ ( Pejë ) Kemi Filluar Punen Në Faqen Tonë Me Qëllim Që T’ju Lehtsojmë Jetën Njëri Tjetrit Duke I Ndihmuar Dhe Orientuar Në Biznese Hallall. Procedura E Futjes Së Të Dhënave Në Web Www.Ajsberg.Com Është E Lehtë Ju Gjithashtu Mund Të Shikoni Mënyren Nëpërmjet Videos. Duke Ftuar Bizneset Që Janë Me Pronar Praktikues Islam Pra Që Shesin Ose Kryejne Shërbime Na Ndihmoni Neve, Në Menyrë Reciproke Ndihmojmë Njeri Tjetrin. Allahu Ju Ruajt E Ju Nderofte!